Letėr Falenderimi pėr Kryetaren e Kuvendit, Znj. Jozefina TOPALLI

Fort e nderuar, Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë, Znj. Jozefina TOPALLI

Këshilli Studentor Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Letër Falenderimi për Kryetaren e Kuvendit, Znj. Jozefina TOPALLI


Fort e nderuar, Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë, Znj. Jozefina TOPALLI


Jemi shumë të respektuar dhe emocionuar për mundësitë dhe hapësirat, që ju si kryetare e Kuvendit të Rep. së Shqipërisë realizuat për studentët e Universitetit “Luigj Gurakuqi”. Pranimi i menjëhershëm i ftesës sonë drejtuar juve, për të vizituar ekspozitën e maketeve të Kompleksit të ri parlamentar, thjesht na entuziasmon dhe ngjall tek secili prej nesh ndjenja mbreslënëse.

Së pari, çdo student ka kënaqësinë që të vizitojë mjediset ku të zgjedhurit e tyre nëpërmjet votës, zhvillojnë veprimtarinë politike. Së dyti, prekja nga afër e kësaj ekspozite na mundësoi një rrezatim pozitiv shpirtëror, pasi njëri nga këto projekte do jetë fituesi, në të cilin pas realizimit do të ulen deputetët e Kuvendit të Shqipërisë.

Këshilli Studentor i Universitetit të Shkodrës (K.S.U.SH) ju falenderon përzemërsisht për gatishmërinë tuaj për të kaluar një ditë ndryshe me studentët tanë. Ju sigurojmë që kjo ditë në mendjen tonë do të mbahet gjallë edhe pas shumë e shumë vitesh. Emocionet, ndjenjat dhe përjetimet, realisht janë të veçanta.

Doza e tyre do të shtohet, kur nesër njëri nga ne do të ngjitet në tempullin e demokracisë për të folur. Në njërin nga këto monumente të Kombit, në të cilin do të shohim të ardhmen drejt Europës…

Kryetari
Redan Bushati


0 komente

No Comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


Captcha

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To TopXhamia Shqiptare ne Seebach - Cyrih, diten e Premte date 11 Korrik 2014, ne ambjentet e xhamise me rastin e muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit

Ligjerues ne kete evenimet ishte i nderuari Dr. Bashkim ef. Aliu dhe hoxha i xhamise Sulejman ef. Rustemi. Aktiviteti u filloi me disa ajete nga Kurani te interpretuara nga Hfz. Gamend Ceka e pasuar me nje ilahi te kenduar nga Besnik Hyseni.

Tribua u transmetua drejtpersedrejti ne Radion Islame dhe Rtvislam.

Per xhematin e rregull te xhamise u shtrua dhe nje iftar. Allahu na bashkofte dhe mundesofte takime te tilla te dobishme. Amin!

Tribuna: Mesazhet dhe urtėsit e Ramazanit - Bashkim Aliu

muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit